top of page

Dit is wat onze trouwe klanten over ons te zeggen hebben!

Toen ik in NL kwam, was ik op zoek naar goede haarolie. Door de verandering in water werd mijn haar dunner. Toen kwam ik *NaturallyU* haarolie tegen en mijn leven veranderde ook mijn haar!!

Sindsdien gebruik ik alleen nog maar deze haarolie,  mijn haar werd gezonder en de groei nam ook toe!! Echt blij mee... Ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Buiten India zijn en nog steeds zulke geweldige kruidenhaarolie krijgen, is een zegen! Bedankt natuurlijk!!

 

 

Rucha Naik Joshi

Branch

X MJ

Ik ben super tevreden over de producten en de service. Bedankt!

Orange Flower

Isabelle - Pays Bas

Produits artisanaux d excellente qualite. Tres contente des produits recus.

 

Het lichaamsbad Castille van NaturallyU werkt echt voor mij.   Na de zwangerschap is mijn huid te gevoelig geworden. Dus ik ben erg bang om producten met geur of chemicaliën te proberen. Deze is geurvrij en is zacht voor mijn gezicht. Mijn huid voelt goed en glad aan. Het reinigt mijn gezicht zonder uit te drogen. Dit heeft ook geholpen om mijn rosacea te kalmeren. Ik gebruik dit ook voor mijn zoon. Erg blij dat ik dit product tegenkwam en nu mijn favoriet is.

 

Samruddhi Kadam Sharma

Herb Infused Oils
Homemade Skin Care

Ik probeerde de Neem-zeep om te beginnen en vond het geweldig. Sindsdien heb ik verschillende soorten NaturallyU-zepen geprobeerd. Het opmerkelijke aan deze zepen is dat ze zacht en glad zijn voor je huid en toch een zeer goed reinigend effect hebben - waardoor je huid schoon maar toch heel zacht aanvoelt. Het schuim is rijk en evenwichtig en het aroma weerspiegelt de zuiverheid van de ingrediënten, in tegenstelling tot de kunstmatig geparfumeerde zepen. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit, gebruik het nu al meer dan een jaar en ben er nog steeds dol op.

Zia Rizvi

De haarolie van Naturally U is de afgelopen jaren een redder voor mij geweest. Ik heb constant te kampen met ernstig haarverlies, wat ook leidde tot lichte kaalheid en mijn haartextuur werd met de dag erger. Zoals aanbevolen door een van mijn kennissen, toen ik deze olie probeerde, was het niet minder dan een wonderolie. Niet alleen werd mijn probleem met haaruitval aangepakt, maar het hielp ook bij de haargroei en revitaliseerde ook de haartextuur. Ik raad dit product zeker aan omdat het een goede mix bevat van alle benodigdheden die nodig zijn voor goed haar. 
 


Sreedevi Mahadevan

Natural Herbs
Zoeken
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page