top of page

Ontdek met NaturallyU de kostbare schoonheidsgeschenken van Moeder Aarde!

IMG_4204.jpg

Hallo! Ik ben Deepti, een getrainde Ayurveda-beoefenaar voor huid-, haar- en lichaamsverzorging en welzijn. Ayurveda is een genezende wetenschap uit het oude India die de therapeutische en geneeskrachtige eigenschappen van de lokale fauna en flora verkent. Eeuwenlang, vóór de komst van de moderne westerse geneeskunde in India, vertrouwden mensen op Ayurveda als hun enige bron van behandeling.

Mijn grootvader was een ayurvedische genezer die in Ujjain woonde, een pelgrimsstad in Madhya Pradesh, Centraal-India. Hij zou mensen genezen met niets anders dan zijn uitgebreide kennis van Ayurveda en geneeskrachtige kruiden. Mijn oma maakte alle medicijnen in haar eigen keuken. Als kind bracht ik veel tijd door bij mijn grootouders thuis. Vandaar dat de meeste van mijn jeugdherinneringen bij hen zijn ... mijn liefde voor natuurlijke kruiden komt van die avondherinneringen toen ik urenlang mijn grootouders observeerde terwijl ze lange rijen zieke mensen gratis bedienden, toverdrankjes brouwden in hun laboratorium, hun thuiskeuken! Ik werd onbewust in het proces getrokken en die fascinatie bleef me bij...

20200614_205526_edited_edited_edited.jpg

Ik ben ook een getrainde yogabeoefenaar en innerlijk welzijn is een essentieel onderdeel van mijn leven. Yoga verbindt me met het universum op een manier dat ik me één voel met het bestaan. Ik probeer hetzelfde element van zuiverheid en gelukzaligheid in mijn producten naar voren te brengen, zodat ze de gebruikers verbinden met het bestaan om hen heen!

Wij zeggen NEE tegen DIERENPROEVEN!

 

Wij geloven in wreedheidvrije handel. Onze producten zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en we raden een patch-test aan. Wij testen onze producten NIET op dieren.

Wij zeggen JA TEGEN DUURZAAM GESCHENKEN!

Met de feestdagen voor de deur, probeer je favoriete mensen te laten zien dat je echt om ze geeft! Het kunnen uw vrienden, familie, uw partners of zelfs uw werkgroep op het werk zijn die u het hele jaar door helpen het bedrijf zoals gewoonlijk te runnen... Onze SUPERLUXUEUZE voorgeconfigureerde schoonheidsdozen bereiken uw dierbaren verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen en zorg ervoor dat ze zich elke keer dat ze het gebruiken speciaal en gewaardeerd voelen. Dat is ook een WIN voor jou!

De visie van NaturallyU

Iedereen verlangt naar een gezonde en stralende huid en weelderig, mooi haar... waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is. Bij NaturallyU ontvang ik genadig de zegeningen van Moeder Aarde en breng ik je oude Indiase remedies in de vorm van zeep, crèmes, haaroliën en meer. En terwijl ik de Indiase traditie deel, maak ik ook gebruik van Europese tradities en cultuur in mijn producten. Ik geloof heilig in het Indiase idee vanVasudhaiva kutumbakam(de hele wereld is onze familie), daarom is Inclusion van enorme waarde voor mij, en ik wil graag iedereen bereiken die gebruik wil maken van deze oude en tijdloze schoonheidsgeheimen.

Mijn doel is om de Indiase traditionele wijsheid van Ayurveda naar Nederland te brengen, rekening houdend met de gevoeligheden van de Europese clientèle. De producten worden vers op bestelling gemaakt, zodat ze hun kwaliteit, textuur en delicate geur behouden. In tegenstelling tot in de winkel gekochte zepen, zijn deze handgemaakte zepen gemaakt met NUL chemicaliën om ervoor te zorgen dat de goedheid van de natuur onze klanten in de puurst mogelijke vorm bereikt. We lopen samen naar het creëren van een duurzamere planeet en zorgen hiervoor niet alleen door onze milieuvriendelijke producten, maar ook met onze milieuvriendelijke/recyclebare verpakkingen.

Wat is het volgende???

Wacht niet langer! Ontdek onze verbluffende productlijn en maak ze vandaag nog van jou OF geef ze cadeau aan je dierbaren en laat ze zien hoeveel je om ze geeft. Fijne vakantie!

Workshops zeep maken

Op zoek naar een leuke manier om tijd door te brengen met je vriendinnen? Of op zoek naar leuke recreatieve activiteiten voor het volgende verjaardagsfeestje van uw kinderen? Probeer onze kenmerkende workshops zeep maken! Dompel jezelf onder in het fijne aroma van etherische oliën en beleef een paar zen-uren voor jezelf. Als bonus mag je iets speciaals maken. Bel vandaag nog voor boekingen!

Workshop_edited.jpg

Wil meer weten? Schrijf ons!

NaturallyU, Denhaag,

Mijn doel is om de Indiase traditionele wijsheid van Ayurveda naar Nederland te brengen, rekening houdend met de gevoeligheden van de Europese clientèle. De producten worden vers op bestelling gemaakt, zodat ze hun kwaliteit, textuur en delicate geur behouden. In tegenstelling tot in de winkel gekochte zepen, worden deze handgemaakte zepen gemaakt met NUL chemicaliën om ervoor te zorgen dat de goedheid van de natuur onze klanten in de puurst mogelijke vorm bereikt. We werken samen aan het creëren van een duurzamere planeet en zorgen hiervoor niet alleen door onze milieuvriendelijke producten, maar ook met onze milieuvriendelijke/recyclebare verpakkingen.

Iedereen verlangt naar een gezonde en stralende huid en weelderig, mooi haar... waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is. Bij NaturallyU ontvang ik genadig de zegeningen van Moeder Aarde en breng ik je oude Indiase remedies in de vorm van zeep, crèmes, haaroliën en meer. En terwijl ik de Indiase traditie deel, maak ik ook gebruik van Europese tradities en cultuur in mijn producten. Ik geloof heilig in het Indiase idee vanVasudhaiva kutumbakam

Tel: 31-613492300

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page