top of page

Nature's Superfoods voor je kostbare huid en haar!

NaturallyU is een handgemaakt zeep- en cosmeticabedrijf met een verbluffende collectie huid- en haarverzorgingsproducten gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en GEEN chemicaliën of kunstmatige smaakstoffen (geen parabenen of SLS). We kunnen maak onze producten ook op maat volgens jouw voorkeuren, vers en lokaal!

logo_jpg (1)_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Ons verhaal

We zijn in 2018 begonnen met het doel om tijdloze Indiase schoonheidsgeheimen en -technieken probleemloos naar Europese huizen te brengen. Europa zodat we onze klanten het BESTE van de kostbare geschenken van de natuur kunnen aanbieden. 

Ambachtelijke producten van excellente kwaliteit. Tres contente des produits recus.

Wij zeggen NEE tegen MASSAPRODUCTIE! 

In lijn met ons duurzaamheidsdoel creëren we alleen wanneer er vraag naar is. Massaproductie omvat de bulkaankoop van grondstoffen, het gebruik van chemicaliën en enorme opslagruimtes. Aangezien we ALLEEN creëren wanneer er een directe vraag is van U, onze klant, is er geen sprake van om producten maanden op te slaan voordat ze u bereiken. Al onze producten worden speciaal voor jou vers met de hand gemaakt.

Wij zeggen JA tegen ZELFLIEFDE!

 

Met de komst van koude wintermaanden verlangt je huid naar wat extra Tender. Liefdevol. Zorg. Als je je altijd hebt afgevraagd over oude Indiase wijsheid en schoonheidspraktijken, maar niet wist hoe je ze moest toepassen, heb je geluk! Deepti, de oprichter en maker van deze producten van NaturallyU, is een getrainde Ayurveda-beoefenaar en combineert haar opleiding met haar uitgebreide kennis van kruiden en oliën. Haal een beetje traditie in huis en maak van badderen een absolute zaligheid...

Wij zeggen NEE tegen DIERENPROEVEN!

Wij geloven in wreedheidvrije handel. Onze producten zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en we raden een patch-test aan. Wij testen onze producten NIET op dieren.

Wij zeggen JA TEGEN DUURZAAM GESCHENKEN!

Met de feestdagen voor de deur, probeer je favoriete mensen te laten zien dat je echt om ze geeft! Dit kunnen uw vrienden, familie, uw partners of zelfs uw werkgroep op het werk zijn die u het hele jaar door helpen het bedrijf zoals gewoonlijk te runnen... Onze SUPERLUXUEUZE voorgeconfigureerde schoonheidsdozen bereiken uw dierbaren verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen en zorg ervoor dat ze zich elke keer dat ze het gebruiken speciaal en gewaardeerd voelen. Dat is ook een WIN voor jou! 

bottom of page